profielfoto

Mijn eerste ervaring met websites bouwen was toen ik Informatica op de VU studeerde. Tijdens een rustige week ergens in 1997 ben ik eens gaan spelen met webpagina’s; gewoon vanaf niets in kladblok kijken hoe HTML werkt en je tekst op een pagina kan tonen en van daaruit uitbreiden naar een linkje en een plaatje erbij. Uitproberen en onderzoeken waren de kern; als ik bijvoorbeeld iets moois zag op een andere website, ging ik daarmee aan de slag om dat ook te maken, totdat er uiteindelijk een samenhangend geheel stond met een navigatiemenu en een basisstijl. Nog steeds ben ik graag bezig met mijn eigen projecten zoals: PoolhallWorld, Onthaasten.Org en Cookovery.

Flexibiliteit

Hetzelfde idee is de basis voor mijn projecten: proberen om zo veel mogelijk te weten te komen over de klant en de gewenste doelen; en van daaruit iets bouwen wat mee kan groeien in dat proces. Bij elk project zoeken we naar een balans tussen beproefde methodieken en wat een klant uniek maakt. Mensen zijn niet in standaard hokjes te duwen, maar er kunnen wel standaard oplossingen te gebruiken zijn als basis voor een project. Belangrijk blijft dat een project niet alleen nu toereikend moet zijn, maar ook in de toekomst de juiste opties biedt.

Samenwerken

Kennis over een project en communicatie zijn de sleutel om een goed resultaat te kunnen behalen. Samenwerking is hierin belangrijk. Lees meer hierover onder Werkwijze.

Wil je meer weten over wat er mogelijk is, neem dan eens vrijblijvend contact op.