beklimmingPersoonlijk vind ik het erg prettig om te werken met mensen waarvan ik weet wat ze gaan doen en hoe ze dat gaan doen. Meestal als je iemand inhuurt, doe je dat omdat je ze iets wilt laten doen wat belangrijk voor je is; het is dan ook een prettig idee om erop te kunnen vertrouwen dat er een goed resultaat uit komt. Vandaar een korte beschrijving van de werkwijze die ik graag bij projecten toepas.

Wij maken jouw website

Wij maken jouw website” zegt eigenlijk veel over hoe ik graag werk: allereerst het feit dat het jouw website is. Jij kent je bedrijf; jij weet wat je als bedrijf wilt uitstralen; en het is jouw visitekaartje richting je (potentiële) klanten. Je hebt mij ernaast om dit over te brengen naar je website en waar nodig advies te geven over wat wel en niet werkt. Het andere kernwoord is “wij”. Dit is een project wat we samen aangaan waarin jij de kennis over jouw bedrijf hebt en ik de kennis over websites. Ervaring leert dat een project langer duurt voor alle partijen als één van de partijen niet de benodigde tijd erin kan steken om samen aan het project te werken. Voorafgaand aan een project zal ik dit altijd eerst met je doornemen, opdat we niet in de problemen komen. Heb je heel beperkt tijd, denk dan eens aan mijn “website in een dag” concept.

De website is klaar; en nu?

Samen hebben we je website afgerond en deze is klaar om online gezet te worden. Bij de start van het project hebben we het over dit moment gehad; wat er nu gebeurt is afhankelijk van de doelen die jij voor je website hebt. Het kan zijn dat je een blog binnen je site gaat bijhouden; misschien heb je een wisselende menukaart die steeds bijgewerkt moet worden; of je verkoopt je producten online en krijgt een nieuwe collectie binnen; of misschien wil je de website houden zoals die is, maar wel een feestelijke lancering doen, Samen hebben we een leidraad voor je gemaakt om verder te kunnen…

Mij heb je niet meer nodig

Wat je ook als plan mag hebben om met de site te doen nadat we deze online gezet hebben. Het doel is dat je mij niet meer nodig hebt om je site bij te houden, maar dit zelf kan doen. Wil je meer weten over wat er mogelijk is, neem dan eens vrijblijvend contact op.